Hoe krijg ik als abonnee toegang tot tijd.be?

a. Via desktop

Klik in het menu rechtsbovenaan op ‘Log in’:

Geef uw e-mailadres in en klik op ‘Aanmelden of registreren’:

E-mailadres reeds gekend? Geef dan uw wachtwoord in en klik op ‘Aanmelden’.

E-mailadres nog niet gekend? Kies een wachtwoord en klik daarna op ‘Volgende’:

b. Via mobiele website

Klik in het menu onderaan op ‘Log in’:

Geef uw e-mailadres in en klik op ‘Aanmelden of registreren’:

E-mailadres reeds gekend? Geef dan uw wachtwoord in en klik op ‘Aanmelden’.

E-mailadres nog niet gekend? Kies een wachtwoord en klik daarna op ‘Volgende’: