Ik vertrek met vakantie. Hoe stop ik tijdelijk mijn levering?

Via het e-loket kunt u uw abonnement tijdelijk laten onderbreken, daarbij kunt u de periode kiezen. Deze aanvraag wordt vervolgens automatisch verwerkt.

Uw digitale toegang wordt nooit mee stopgezet. Ook in het buitenland kunt u dus artikels blijven lezen in de app en op de website.

Gelieve minstens één week op voorhand de onderbreking door te geven.

Hoe werkt het?

Stap 1

Klik in het e-loket op "Gaat u op vakantie?"

Stap 2

U komt terecht in het onderstaande venster waar u de periode kunt invoeren voor de tijdelijke onderbreking:

Stap 3

Klik op “Verzenden” om de gegevens te bevestigen. Enkele ogenblikken later ontvangt u een e-mail met een samenvatting van uw aanvraag.

Uw digitale toegang wordt nooit mee stopgezet. Ook in het buitenland kunt u dus artikels blijven lezen in de app en op de website.

Gelieve minstens één week op voorhand de onderbreking door te geven.