Hoe gebruik ik Fibonacci-tools?

De Fibonacci-fangroup ondersteunt de volgende lijnstudies: fanlijnen en fanbogen. Deze lijnstudies kunnen niet alleen in het grafiekvenster worden gebruikt maar ook in de afzonderlijke indicatorvensters.

• Een Fibonacci-fan toevoegen

Gebruik de volgende procedure wanneer u een Fibonacci-fan wilt toevoegen met behulp van de verticale toolbalk:

1. Selecteer een Fibonacci-fantool in de verticale toolbalk.
      2. Klik met de linker muisknop in de grafiek en sleep met de muiswijzer om een Fibonacci-fan te maken.

Gebruik de volgende procedure wanneer u een Fibonacci-fan wilt toevoegen met het “tekening toevoegen” menu:

1. Klik op “tekening toevoegen” in het “tekening”-menu en selecteer een Fibonacci-tool.
      2. Verplaats de muiswijzer naar de plaats in de grafiek waar u een Fibonacci-fan wilt tekenen.
      3. Klik met de linker muisknop in de grafiek en sleep met de muiswijzer om een Fibonacci-fan te maken.

• Een Fibonacci-fan wijzigen

1. Gebruik de muiswijzer en klik op de Fibonacci-fan die u wilt wijzigen.
      2. Klik op één van de lijnmarkers.
      3. Sleep de marker naar de nieuwe plaats.

• Een Fibonacci-fan verplaatsen

1. Gebruik de muiswijzer en klik op de Fibonacci-fan die u wilt verplaatsen
      2. Klik tussen de twee markers van de Fibonacci-fan.
      3. Klik op de linker muisknop en sleep de lijn naar de nieuwe plaats.

• Een Fibonacci-fan verwijderen

Gebruik de volgende procedure wanneer u een Fibonacci-fan wilt verwijderen:

1. Gebruik de muiswijzer and klik op de Fibonacci-fan die u wilt verwijderen.
      2. Druk op de verwijder- of terugzettoets op uw toetsenbord.

Een andere procedure om een Fibonacci-fan te verwijderen:

1. Gebruik de muiswijzer en klik op de Fibonacci-fan die u wilt verwijderen.
      2. Klik op “Geselecteerde tekening verwijderen” in het “Tekening”-menu.