Hoe wijzig ik de periode van de interactieve grafieken?

In het “weergave“-menu kunt u niet alleen specifieke periodes (x-as) definiëren voor intraday and historische grafieken maar ook de verticale schaalverdeling (y-as) instellen.

De tools ondersteunen standaard periodes en opties voor de compressie van gegevens voor:

• intraday grafieken
  • historische grafieken

Intraday grafieken

De toepassing laadt de juiste intraday of historische bestanden op wanneer u de instellingen verandert. Standaard laadt de grafiektool 5 dagen intraday gegevens en 5 of 10 jaar historische gegevens ineens op.

Wanneer u in het begin gegevens ineens oplaadt, hoeft u geen bijkomende gegevens meer op te laden voor elk bestand (intraday, historisch). Alle gegevens zijn onmiddellijk beschikbaar.

Standaard periodes zijn toegankelijk via het ‘weergave’-menu of via de zogenaamde ‘zoombalk’.

• Voorgedefinieerde intraday periodes gebruiken:

De grafiektool biedt u de mogelijkheid om voorgedefinieerde periodes te gebruiken. De volgende standaard periodes zijn beschikbaar voor intraday grafieken:

• 3 uren
      • 6 uren
      • 1 dag
      • 1 week

Gebruik de volgende procedure om een standaard periode te definiëren met het ‘weergave’-menu:

1. Klik op één van de vier periodes (3 uren, 6 uren, 1 dag of 1 week) in het weergavemenu.

Gebruik de volgende procedure om een standaard periode te definiëren met de ‘zoombalk’:

1. Beweeg met de muis over de ‘zoombalk’. De ‘zoombalk’ gaat open.
      2. Selecteer één van de intraday periode-icoontjes.

• De compressie voor intraday gegevens instellen

De volgende compressiemogelijkheden voor intraday gegevens zijn beschikbaar:

• 1 minuut
    • 5 minuten
    • 15 minuten
    • 30 minuten
    • 60 minuten

Gebruik de volgende procedure om de compressie van intraday gegevens te definiëren:

1. Selecteer de compressie (1 minuut, 5 minuten, 15 minuten, 30 minuten of 60 minuten) voor de intraday data.

Historische grafieken

• Voorgedefinieerde historische periodes gebruiken:

De grafiektool biedt u de mogelijkheid om voorgedefinieerde periodes te gebruiken. De volgende standaard periodes zijn beschikbaar voor historische grafieken:

• 1 maand
    • 6 maanden
    • 1 jaar
    • 3 jaren
    • 5 jaren
    • 10 jaren

Gebruik de volgende procedure om een standaard periode te definiëren met het ‘weergave’-menu:

1. Klik op één van de vier periodes (1M, 6M, 1Y, 3Y, 5Y 10Y) in het weergavemenu.

Gebruik de volgende procedure om een standaard periode te definiëren met de ‘zoombalk’:

1. Beweeg met de muis over de ‘zoombalk’. De ‘zoombalk’ gaat open.
    2. Selecteer een van de historische periode-icoontjes.

• De compressie voor historische gegevens instellen

De volgende compressiemogelijkheden voor historische gegevens zijn beschikbaar:

• dagelijks
    • wekelijks
    • maandelijks

Gebruik de volgende procedure om de compressie voor historische gegevens te definiëren:

1. Selecteer de compressie (dagelijks, wekelijks, maandelijks) voor de historische gegevens.

De toepassing zal de juiste gegevens van de server halen.