Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik een nieuw aanvragen?

Website

Klik op de login-knop in het menu bovenaan en daarna in het login-venster op 'Wachtwoord vergeten?'

Vul uw e-mailadres in. U ontvangt een e-mail met een link om uw nieuwe wachtwoord te kiezen.

App

Ga naar de tab ‘Mijn Tijd’ om u aan te melden. Vul uw e-mailadres in. In het volgende venster tikt u op ‘Paswoord vergeten?’ U ontvangt een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord te kiezen.