Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik een nieuw aanvragen?

Website

Vul hier uw e-mailadres in en klik op ‘aanmelden of registreren’. In het volgende venster klikt u linksonder op ‘Wachtwoord vergeten?’ U ontvangt een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord te kiezen.

App

Ga naar de tab ‘Mijn Tijd’ om u aan te melden. Vul uw e-mailadres in. In het volgende venster tikt u op ‘Paswoord vergeten?’ U ontvangt een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord te kiezen.