Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik een nieuw aanvragen?

a. Via desktop op tijd.be

Klik op de login-knop in het menu bovenaan.

In het login venster vult u uw e-mailadres in en daarna klikt u op ‘Wachtwoord vergeten’.

Geef uw e-mailadres in ter bevestiging

U ontvangt een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

b. Via de mobiele website op tijd.be

Klik op de login-knop rechtsonderaan:

In het login venster vult u uw e-mailadres in en daarna klikt u op ‘Wachtwoord vergeten’:

Geef uw e-mailadres in ter bevestiging:

U ontvangt een e-mail met een link om uw nieuwe wachtwoord aan te maken.

c. Via de applicatie van Mijn Tijd

Klik op ‘Mijn Tijd’ rechtsbovenaan:

Klik op ‘Aanmelden’:

Klik op ‘Paswoord vergeten’:

Geef uw e-mailadres in ter bevestiging:

U ontvangt een e-mail met een link om uw nieuwe wachtwoord aan te maken.