Hoe lees ik een oudere editie van de krant?

Op uw tablet kan u de 10 laatst verschenen edities lezen. De app toont automatisch de laatste editie. Om de 9 oudere edities te lezen, tikt u linksboven op het logo van De Tijd.

Via de website vindt u oudere edities terug op deze webpagina. Daar kan u alle edities lezen tot zo ver als 10 jaar terug. Dat doet u door linksboven te navigeren met de kalender. Klik op een datum en u krijgt de krant van die dag te zien.