Waar vind ik eerder verschenen digitale kranten van De Tijd?

Op uw tablet kan u de 10 laatst verschenen edities lezen. De app toont automatisch de meest recente editie. Om de oudere kranten te lezen, tikt u linksboven op het logo van De Tijd en maakt u vervolgens een keuze uit één van de voorgestelde data.

Oudere kranten raadplegen? Via de website vindt u alle edities (tot 2007) terug op www.tijd.be/krant. Dat doet u door linksboven te navigeren naar de kalender. Klik op een datum en u krijgt de krant van die dag te zien. Als abonnee kan u iedere editie gratis downloaden.