Hoe beheer ik push-berichten van De Tijd op mijn smartphone?

a. Via onze applicatie

U kunt te allen tijde uw meldingen beheren door in het menu te klikken op het tandwiel.

Bent u aangemeld? Dan kunt u ook meldingen ontvangen over evoluties in uw portefeuille en aandelenselecties.

Bent u niet aangemeld? Dan kunt u zich enkel inschrijven voor ‘Breaking news’ en ‘ Vandaag in de krant’.

b. Via mobiele website/desktop

Lees hier hoe u uw nieuwsbrieven beheert via de website.