Hoe lees ik De Tijd op mijn smartphone?

a. Via onze applicatie

Op uw smartphone kan u onze applicatie downloaden:

- IOS: Download hier de app voor iOS (iPhone)

Android: Download hier de app voor Android

Als abonnee kan u in de app uw laatste krant lezen onder het tabblad ‘Krant’. Hier is dagelijks (van dinsdag tem zaterdag) een nieuwe editie van de krant beschikbaar.

Onder het tabblad ‘Nieuws’ krijgt u een overzicht van de meest recente artikels.

Via de rubriek ‘Markten’ krijgt u toegang tot de laatste beurs- en koersinformatie voor de belangrijkste aandelenmarkten.

Wilt u uw nieuwsfeed personaliseren? Dat kan via ‘Mijn Tijd’ bovenaan. Hier kan u swipen tot als u ‘Mijn trefwoorden’ vindt. Om trefwoorden toe te voegen kan u hier gewoon op klikken en het trefwoord toevoegen. Vervolgens krijgt u artikels te zien waarin deze trefwoorden voorkomen.

Via de zoekrobot in de app kan u via één of meerdere kernwoorden gericht zoeken naar artikels die verschenen zijn op tijd.be.

b. Via de mobiele website

Via de browser op uw smartphone zal tijd.be geopend worden als een volwaardige website, aangepast aan uw mobiel toestel. U vindt onderaan een beperkt aantal rubrieken, nl. Nieuws, Markten, Netto en Mijn Tijd waarmee u snel naar de gewenste pagina’s surft.