Hoe lees ik De Tijd op mijn smartphone?

a. Via onze applicatie

Op uw smartphone kan u onze applicatie downloaden:

Onderaan vindt u 3 tabbladen terug:

• Nieuws: Onder deze rubriek kunt u makkelijk swipen tussen 2 categorieën, nl. ‘Hoofdpunten’ en ‘Meest recent’:
    • Hoofdpunten: nieuwsoverzicht dat opgesteld werd door onze redactie
    • Meest recent: chronologische weergave van alle recente artikels
  • Met een eenvoudige swipe naar rechts of door een klik op het icoon linksboven opent u het menu waarin u nog meer interessante secties kan terugvinden:

• Mijn Geld: waar u een antwoord vindt op al uw geldvragen
    • Sabato: waar u inspirerende verhalen leest over reizen, architectuur, design, kunst, food, mode, beauty, gezondheid en auto’s
    • Krant: waar u alle artikels uit de meest recente papieren krant gebundeld vindt in één overzicht
  • Markten: Hier heeft u toegang tot de laatste beurs-en koersinformatie voor de belangrijkste aandelenmarkten.
  • Mijn Tijd: Is uw persoonlijke omgeving waar u nieuws en tools op uw maat kan terugvinden:
    • Mijn Nieuws: ontvang een nieuwsselectie op basis van uw trefwoorden, portefeuille en volglijst.
    • Portefeuille: volg het rendement van uw beleggingen makkelijk op
    • Volglijst: krijg nieuws en realtime koersen van uw favoriete aandelen
    • Bewaarde artikels: bewaar artikels om later te lezen

Afhankelijk van de tab waarop u zich bevindt (Nieuws, Markten of Mijn Tijd), past het menu zich aan. Via het menu kunt u wel altijd:

• Zoeken naar artikels en aandelen via het vergrootglas
  • Uw profielinstellingen en meldingen beheren via het tandwiel. Hier vindt u eveneens de ‘Help’-knop en de app-info terug

Op elke tab wisselt u makkelijk van categorie door te swipen.

b. Via onze mobiele website

U kan via uw browser op uw smartphone tijd.be openen als een volwaardige website, aangepast aan uw mobiel toestel.

Onderaan vindt u een beperkt aantal rubrieken:

• Nieuws
  • Markten
  • Netto
  • Mijn tijd