Hoe lees ik De Tijd op mijn smartphone?

Via de mobiele app van De Tijd

Download hier de app voor iOS (iPhone)

Download hier de app voor Android

Artikels lezen in de app

Als u de app opent, krijgt u een overzicht van de meest recente artikels onder het tabblad ‘Nieuws’. Via ‘Krant’ kan u als abonnee de dagelijkse krantenartikels blijven lezen. Bovenaan verschijnt de datum van de laatste editie.

Markten Live

Via de rubriek ‘Markten’ krijgt u toegang tot de laatste beurs – en koersinformatie voor de belangrijkste aandelenmarkten.

Artikelsuggesties in Mijn Tijd

Wilt u uw nieuwsfeed personaliseren? Via het tabblad 'Mijn Tijd' kunt u bovenaan swipen totdat u 'Mijn keywords' vindt. Tik daarop en voeg trefwoorden toe en krijg vervolgens de artikels te zien waarin deze keywords voorkomen.

Zoeken

Via de zoekrobot in de app kan u via één of meerdere kernwoorden gericht zoeken naar artikels die verschenen zijn op tijd.be.

Via de mobiele website van De Tijd

Via de browser op uw smartphone zal tijd.be geopend worden als een volwaardige website, aangepast aan uw mobiel toestel. U vindt bovenaan een beperkt aantal rubrieken met o.a. ‘Nieuws’, ‘Markten’ en ‘Mijn Tijd’ waarmee u snel naar de gewenste pagina’s surft.

Om volledig gebruik te kunnen maken van de functionaliteiten van De Tijd op uw mobiel toestel, raden wij aan om de app te installeren via de App Store of Google Play.