Hoe beheer ik de push-berichten van De Tijd op mijn tablet?

Als u niet aangemeld bent

U beheert uw pushberichten via het rader-icoontje van uw instellingen, dat ziet u rechts bovenaan. Tik daarop, en u krijgt een overzicht van de berichten. Deze kan u vervolgens aan- of uitzetten.

Als u niet aangemeld bent, kunt u zich enkel inschrijven voor 'Breaking news' en 'Vandaag in de krant'.

Als u aangemeld bent

Als u aangemeld bent, kunt u ook meldingen ontvangen over evoluties in uw portefeuille en aandelenselecties.

Om de nieuwsbrieven te ontvangen via e-mail, moet u dat instellen via de website.

Lees hier hoe u uw nieuwsbrieven beheert via de website.