Hoe beheer ik de push-berichten van De Tijd op mijn tablet?

a. Via onze applicatie

U gaat naar Mijn Tijd-omgeving en klikt rechtsbovenaan op het tandwiel:

Hier krijgt u een overzicht van de berichten en kan u deze aan-of uitzetten.

Bent u reeds aangemeld? Dan kunt u ook meldingen ontvangen over evoluties in uw portefeuille en aandelenselecties.

Bent u niet aangemeld? Dan kunt u zich enkel inschrijven voor ‘Breaking news’ en ‘ Vandaag in de krant’.

b. Via mobiele website/desktop

Lees hier hoe u uw nieuwsbrieven beheert via de website.