Hoe lees ik De Tijd op mijn tablet?

Via de app van De Tijd

Download hier de app voor iOS

Download hier de app voor Android

Krant lezen via de app

Bent u abonnee? Dan kunt u de krant lezen in de app van De Tijd. Op uw tablet leest u alle artikels uit de laatste krant onder het tabblad 'Krant'. Dagelijks (dinsdag tem zaterdag) is een nieuwe editie van de krant beschikbaar.

Wenst u een eerder verschenen editie te lezen? Via het kalender icoontje links bovenaan kan u kranten tot 10 dagen terug raadplegen via de app. Voor een volledig archief van verschenen kranten zal u doorverwezen worden naar de website.

U kunt ook steeds een pdf-versie van de krant downloaden. U vindt deze mogelijkheid rechts bovenaan bij iedere krant.

Nieuws

Via de ‘Nieuws’ functie krijgt u steeds de actuele nieuwsberichten vanop onze website, beschikbaar op uw tablet.

Markten Live

Via de rubriek ‘Markten’ krijgt u toegang tot de laatste beurs – en koersinformatie voor de belangrijkste aandelenmarkten.

Artikelsuggesties in Mijn Tijd

Wilt u uw nieuwsfeed personaliseren? Via het tabblad 'Mijn Tijd' vindt u bovenaan 'Mijn keywords'. Tik daarop en voeg trefwoorden toe en krijg vervolgens de artikels te zien waarin deze keywords voorkomen.

Zoeken

Via de zoekrobot in de app kan u via één of meerdere kernwoorden gericht zoeken naar artikels die verschenen zijn op tijd.be.

Problemen met downloaden?

Bent u goed verbonden? De bestandsgrootte van de digitale krant bedraagt doorgaans 30 à 80MB in pdf-vorm, dus een een stabiele wifi-verbinding is aangewezen.

Hebt u nog steeds een geldig abonnement op De Tijd? Klik op ‘Mijn Tijd’ en vervolgens op het tandwieltje rechtsbovenaan. Onder ‘Mijn account’ ziet u de status van uw abonnement. Heeft u hierover vragen? Contacteer gerust onze Lezersservice via 0800/55 150 (ma-vr: 8u-16u, za: 8u-12u) of stuur een bericht via het contactformulier.

Als u merkt dat de app niet vlot werkt, volstaat het doorgaans om hem te verwijderen en de laatste nieuwe versie te downloaden. Zo bent u zeker dat u de meest recente functionaliteiten geïnstalleerd hebt.