Hoe lees ik de laatste krant op mijn tablet?

Download hier de app voor iOS

Download hier de app voor Android

De krant lezen via de app

Bent u abonnee? Dan kunt u de krant lezen in de app van De Tijd. Op uw tablet leest u alle artikels uit de laatste krant onder het tabblad 'Krant'. Dagelijks (dinsdag tem zaterdag) is een nieuwe editie van de krant beschikbaar.

Wenst u een eerder verschenen editie te lezen? Via het kalender icoontje links bovenaan kan u kranten tot 10 dagen terug raadplegen via de app. Voor een volledig archief van verschenen kranten zal u doorverwezen worden naar de website.

U kunt ook steeds een pdf-versie van de krant downloaden. U vindt deze mogelijkheid rechts bovenaan bij iedere krant.

Nieuws

Via de ‘Nieuws’ functie krijgt u steeds de actuele nieuwsberichten vanop onze website, beschikbaar op uw tablet.

Markten Live

Via de rubriek ‘Markten’ krijgt u toegang tot de laatste beurs – en koersinformatie voor de belangrijkste aandelenmarkten.

Artikelsuggesties in Mijn Tijd

Wilt u uw nieuwsfeed personaliseren? Via het tabblad 'Mijn Tijd' vindt u bovenaan 'Mijn keywords'. Tik daarop en voeg trefwoorden toe en krijg vervolgens de artikels te zien waarin deze keywords voorkomen.

Zoeken

Via de zoekrobot in de app kan u via één of meerdere kernwoorden gericht zoeken naar artikels die verschenen zijn op tijd.be.

Problemen met downloaden?

Bent u goed verbonden? De bestandsgrootte van de digitale krant bedraagt doorgaans 30 à 80MB in pdf-vorm, dus een een stabiele wifi-verbinding is aangewezen.

Hebt u nog steeds een geldig abonnement op De Tijd? Klik op ‘Mijn Tijd’ en vervolgens op het tandwieltje rechtsbovenaan. Onder ‘Mijn account’ ziet u de status van uw abonnement. Heeft u hierover vragen? Contacteer gerust onze Lezersservice via 0800/55 150 (ma-vr: 8u-16u, za: 8u-12u) of stuur een bericht via het contactformulier.

Als u merkt dat de app niet vlot werkt, volstaat het doorgaans om hem te verwijderen en de laatste nieuwe versie te downloaden. Zo bent u zeker dat u de meest recente functionaliteiten geïnstalleerd hebt.