Hoe lees ik De Tijd op mijn tablet?

a. Via onze applicatie

Op uw tablet kan u onze applicatie downloaden:

Onderaan vindt u 5 icoontjes terug:

• Krant: Als abonnee vindt u hier dagelijks (van di tem za) de laatste editie van de krant terug. Het is ook mogelijk om de krant in pdf te downloaden.
  • Nieuws: Hier kan u een overzicht van de meest recente artikels terugvinden.
  • Markten: Hier heeft u toegang tot de laatste beurs-en koersinformatie voor de belangrijkste aandelenmarkten.
  • Mijn Tijd: Dit is uw persoonlijke omgeving waar u uw portefeuille en uw selectie kan raadplegen. Hier is het ook mogelijk om uw trefwoorden te raadplegen en nieuwe toe te voegen. Verder kan u hier gepersonaliseerd nieuws terugvinden, gebaseerd op uw trefwoorden en aandelen.
  • Zoeken: Hier kan u via 1 of meerdere kernwoorden een zoekopdracht starten.

b. Via onze mobiele website

U kan via uw browser op uw tablet tijd.be openen als een volwaardige website.