Hoe kan ik me registreren in de app voor smartphone (een account aanmaken)?

Als ongeregistreerde bezoeker kunt u slechts 1 artikel gratis lezen. Als u een tweede artikel opent, krijgt u een verzoek om een account aan te maken. Tik daarvoor op die boodschap (met ‘Verder lezen…’), of ga meteen naar het tabblad 'Mijn Tijd'. Zo komt u in het aanmeldscherm.

Stap 1: Vul uw gegevens in

Tik op 'Aanmelden'. U komt in een scherm waar u uw aanmeldgegevens kunt invullen. Voor een nieuwe registratie swipet u naar onderen en selecteert u 'Registreren'. Zo komt u in het registratiescherm. Vul de gevraagde gegevens in, kies een wachtwoord en tik op 'Registreer'.

Stap 2: Bevestig uw registratie

U krijgt kort na de registratie een e-mail met een link voor de bevestiging van uw account. Tik door op de link, die verbindt u met een bevestigingspagina op tijd.be. Deze activatielink is 24u geldig.

Vervolgens is uw registratie voltooid. U kunt met uw account tot 5 artikels lezen en alle diensten blijven gebruiken.