Hoe kan ik me registreren in de app voor smartphone (een account aanmaken)?

Als ongeregistreerde bezoeker kunt u slechts 1 artikel gratis lezen. Tik vervolgens op de boodschap met ‘Verder lezen…’, of ga meteen via het icoon 'Mijn Tijd'. Zo komt u in het aanmeldscherm.

Stap 1: Vul uw gegevens in

Als u tikt op 'Aanmelden', komt u in een scherm waar u uw aanmeldgegevens kunt invullen. Voor een nieuwe registratie scrollt u naar onderaan en selecteer 'Registreren'. Zo komt u in het registratiescherm. Vul de gevraagde gegevens in, kies een wachtwoord en tik op ‘Registreer’.

Stap 2: U ontvangt een bevestigingsmail

U krijgt kort na de registratie een e-mail met een link voor de bevestiging van uw account. Tik door op de link, die verbindt u met een bevestigingspagina op tijd.be. Deze activatielink is 24u geldig.

Vervolgens is uw registratie voltooid en kan u met uw account de diensten van de Tijd app blijven gebruiken.