Hoe kan ik me registreren in de app voor tablet (een account aanmaken)?

Stap 1: Ga naar Mijn Tijd

Klik in het menu onderaan op ‘Mijn Tijd’ en vervolgens op ‘Aanmelden’.

Stap 2: Aanmelden of registreren

In het volgende scherm krijgt u de keuze tussen 'Aanmelden' of 'Registreer'.

Indien u reeds een account heeft bij De Tijd, dan vult u het e-mailadres en wachtwoord hier in en kies vervolgens voor ‘Aanmelden’.

Heeft u nog geen account heeft bij De Tijd, dan kiest u voor ‘Registreer’. Vervolgens vult u de gevraagde velden in, u kiest een e-mailadres en wachtwoord en tikt op ‘Registreer’.

U krijgt kort na de registratie een e-mail met een link voor de bevestiging van uw account. Tik door op de link, die verbindt u met een bevestigingspagina op tijd.be. Deze activatielink is 24u geldig.

Vervolgens is uw registratie voltooid en kan u met uw account de diensten van de Tijd app blijven gebruiken.