Ik heb technische problemen met de app voor smartphone, wat kan ik doen?

Netwerk

Controleer de snelheid van uw verbinding. Gebruikt u een draadloos netwerk? Hebt u een goed bereik van uw wifi signaal? Probeer eventueel om uw modem uit en in te schakelen.

De app updaten

Het is mogelijk dat u niet de laatste versie heeft van de app. Download die in Google Play of in de App Store, en bekijk of het probleem daarna verholpen is.

De app herinstalleren

U kunt ook de app volledig verwijderen en opnieuw installeren. Vervolgens kan u zich weer aanmelden om toegang te krijgen tot de volledige inhoud.

Hebben de bovenvermelde tips het probleem niet opgelost? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op het gratis nummer 0800 55 1 50 (maandag tot vrijdag: 8u tot 16u, zaterdag: 8u tot 12u) – of stuur een bericht via het contactformulier.