Hoe lees ik de krant via de website?

Bent u abonnee? Dan kunt u de krant downloaden in pdf-formaat via krant.tijd.be of klikt u op volgend icoon op onze homepagina:

Hier heeft u 3 mogelijkheden:

a. U kan de krant downloaden door rechtsonderaan op de knop 'Downloaden' te klikken. Vervolgens leest u de krant via uw pdf viewer.

b. U kan bladeren in de visuele weergave met de pijltjes bovenaan. U kunt hierbij ook de pagina's vergroten en/of individuele artikels raadplegen.

c. U navigeert via het linkermenu bovenaan naar de verschillende secties in de krant en u kiest daarin de artikels die u wenst te lezen.

Bent u nog geen abonnee? Klik hier en bekijk onze verschillende abonnementsformules.