Hoe kan ik me registreren op tijd.be (een account aanmaken)?

U vindt de 'Log in' knop in het menu bovenaan de homepagina op tijd.be.

U klikt daarop en dan verschijnt het login venster. U kunt een account aanmaken met uw e-mailadres, uw Facebookprofiel of uw Linkedin profiel.

a. Registreren met een e-mailadres

Stap 1: Vul uw e-mailadres in en kies een wachtwoord

Stap 2: Selecteer de topics die u interesseren

Stap 3: Kies uw nieuwsbrieven: Op basis van uw aangeduide interesse(s), bieden wij een selectie van nieuwsbrieven aan.

Stap 4: Activeer uw account: U ontvangt een e-mail om uw gegevens te controleren. Bevestig uw registratie via de link of de activatiecode. De link en code blijven 24u geldig.

b. Registreren met Facebook of Linkedin

Klik op het Facebook of Linkedin icoon. Vervolgens zal er gevraagd worden om u in te loggen bij uw social media account. Daarna geeft u toestemming om uw account te koppelen.