Hoe kan ik me registreren op tijd.be (een account aanmaken)?

U vindt de LOG IN knop in het menu bovenaan de homepagina op tijd.be.

Als u daarop klikt, verschijnt het login-venster. U kunt een account aanmaken met een e-mailadres of met uw Facebookprofiel.

Registreren met een e-mailadres

Stap 1: Vul uw e-mailadres in en kies een wachtwoord

Stap 2: Selecteer de topics die u interesseren

Stap 3: Kies uw nieuwsbrieven

Op basis van uw aangeduide interesse(s), bieden wij een selectie nieuwsbrieven aan.

Stap 4: Activeer uw account

U ontvangt een e-mail om uw gegevens te controleren. Bevestig uw registratie via de link of gebruik de activatiecode. De link en de code blijven 24 uur geldig.

Welkom bij De Tijd!

Registreren met Facebook of Linkedin

Klik op het Facebook of Linkedin icoon. In een nieuw venster zal er gevraagd worden om bij uw social media account in te loggen, vervolgens geeft u toestemming om uw account te koppelen.