Hoe kan ik me registreren op tijd.be (een account aanmaken)?

Als ongeregistreerde bezoeker kunt u slechts 1 artikel gratis lezen. Zonder account krijgt u dit venster te zien nadat u een artikel gelezen heeft:

Wilt u meer artikels verkennen? Maak een account aan, dan kunt u tot 5 artikels gratis raadplegen. Hieronder leest u hoe u uw account kunt registreren.

Of word abonnee, dan heeft u meteen toegang tot alle artikels en tools, om het even welke formule u neemt.

Zo registreert u uw account met een e-mailadres en wachtwoord:

Stap 1: E-mail & wachtwoord

Vul in het eerste venster het e-mailadres waarmee u zich wenst te registreren. Klik vervolgens op ‘Aanmelden of registeren’. Indien er nog geen account bestaat met dit e-mailadres, zal u in een volgende scherm een wachtwoord kunnen kiezen. Klik op ‘Registeren’ om verder te gaan.

Stap 2: Kies uw nieuwsbrieven

De nieuwsbrieven van De Tijd zijn een ideale manier om onze inhoud te leren kennen. We bieden u nieuws in 3 categorieën: Nieuws en actualiteit, Beurs en geld, en De Tijd extra's. Klikt u op een van de categorieën, dan krijgt u de verschillende nieuwsbrieven daarbinnen te zien. U kunt daar apart aanduiden welke nieuwsbrieven u wenst te ontvangen. Klik vervolgens op 'Nieuwsbrieven bevestigen'.

Stap 3: Activeren met bevestigingsmail

U ontvangt een bevestiging op het e-mailadres dat u ingevuld heeft. Daarin vindt u de informatie om uw account te voltooien: ofwel activeert u uw registratie via de link, ofwel vult u de activatiecode in op het laatste hulpvenster en drukt u op 'Activeren'. De link en de code blijven 24 uur geldig.

Stap 4: U bent klaar!

U wordt doorverbonden met dit bevestigingsscherm. Daar vindt u links naar de verschillende app stores waar u gratis onze mobiele applicatie kunt downloaden.

Klikt u op 'Verder lezen', dan komt u op de dienstenpagina. Daar vindt u onder andere de gegevens van uw account en abonnement (als u er een heeft), de portefeuilletool en de Immo Manager, en het overzicht van uw nieuwsbrieven. Klik door op het logo linksboven om op de homepage te komen. Welkom bij De Tijd!

Zo registreert u uw account via Facebook:

Vanop de registratiepagina of het 'Lees verder'-scherm kunt u ook uw registratie voltooien via Facebook. Klik daarvoor op het Facebook-icoon.

U wordt doorverbonden naar Facebook, dat u zal vragen om in te loggen en toestemming te geven om de gegevens van uw account te koppelen. Wanneer u toestemming gegeven heeft, wordt u weer doorverbonden met tijd.be. Volg daarna dezelfde stappen als hierboven.

Zo registreert u uw account via LinkedIn:

Vanop de registratiepagina of het 'Lees verder'-scherm kunt u ook uw registratie voltooien via LinkedIn. Klik daarvoor op het LinkedIn-icoon.

U wordt doorverbonden naar LinkedIn, dat u zal vragen om in te loggen en toestemming te geven om de gegevens van uw account te koppelen. Wanneer u toestemming gegeven heeft, wordt u weer doorverbonden met tijd.be. Volg daarna dezelfde stappen als hierboven.