Het duurt te lang wanneer ik de website wil laden

Trage internetverbinding

Controleer de snelheid van uw verbinding. Gebruikt u een draadloos netwerk? Hebt u een goed bereik van uw wifi signaal? Probeer eventueel om een internetkabel aan te sluiten op uw pc of laptop, of uw modem uit en in te schakelen, of te resetten.

Beveiliging

Controleer uw beveiligingsinstellingen zoals de internetbeveiliging van uw virusscanner, de firewall, uw eventuele script- of adblocker en andere plugins. Sommige toepassingen staan te streng ingesteld om internetverkeer vlot te laten verlopen.

Malware

Sommige malware vertragen uw pc. Scan uw pc regelmatig voor virussen, spy- en adware. Ook regelmatig uw register opschonen kan helpen.

Browser

Soms verschilt de laadtijd van een website naargelang van welke browser u gebruikt. Probeer tijd.be te laden in een andere browser, bekijk ook of u de laatste versie van uw browser heeft. Als het probleem aanhoudt, kan het helpen om uw browser volledig te verwijderen en opnieuw te installeren.

Adblocker/scriptblocker

Heeft een adblocker of scriptblocker? Voeg dan een uitzondering toe voor tijd.be en aanverwante scripts. Anders zal u bepaalde diensten van de website mogelijk niet kunnen gebruiken.