Ik kan niet de volledige inhoud van de website zien, wat kan ik doen?

Als u laadproblemen ervaart tijdens het surfen, zijn dit een aantal mogelijke oorzaken:

Cookies

Wanneer u voor het eerst onze website bezoekt, krijgt u de vraag om cookies te aanvaarden. Heeft u dit verzoek geaccepteerd?

Hier kunt u onze Cookie Policy lezen.

Adblocker

Bepaalde adblockers zijn incompatibel met onze website. Als u er een gebruikt, schakel hem dan uit en bekijk of het probleem opgelost is.

Flashplayer

Om toepassingen als grafieken, fund finder, web tv of de online krant te gebruiken, heeft uw browser een Adobe Flashplugin nodig. Check eerst even of u de laatste versie heeft.

Wanneer de problemen aanhouden, verwijder de flashplayer dan eerst volledig door een uninstall, en installeer daarna de laatste versie.

Javascript

Javascript moet ingeschakeld zijn in uw browser.

Het is ook mogelijk dat u Java dient up te daten. Check hier of u de laatste versie van Java heeft.