Ik kan niet de volledige inhoud van de website zien, wat kan ik doen?

Cookies

Wanneer u voor het eerst onze website bezoekt, krijgt u de vraag om cookies te aanvaarden. Heeft u dit verzoek geaccepteerd?

Hier kunt u onze Cookie Policy lezen.

Meer informatie over hoe u uw browser kan instellen, vindt u via de 'Help'-knop op uw browser of via de volgende links:

Adblocker

Bepaalde adblockers zijn incompatibel met onze website. Als u er een gebruikt, schakel hem dan uit en bekijk of het probleem blijft.

Flashplayer

Om toepassingen als grafieken, fund finder, web tv of de online krant te gebruiken, heeft uw browser een Adobe Flashplugin nodig. Check eerst even of u de laatste versie heeft.

Wanneer de problemen aanhouden, verwijder de flashplayer dan eerst volledig door een uninstall, en installeer daarna de laatste versie.

Javascript

Javascript moet ingeschakeld zijn in uw browser. Normaalgezien is dit automatisch het geval. Hier leest u hoe u Javascript kunt activeren in de meest voorkomende browsers:

Het is ook mogelijk dat u slechts Java hoeft te updaten. Onze toepassingen gaan mee met de laatste versie. Check hier of u de laatste versie van Java heeft.

Heeft een scriptblocker? Voeg dan een uitzondering toe voor tijd.be en aanverwante scripts. Anders kunt u bepaalde diensten van de website niet gebruiken.