Welke functies zijn er nieuw in de portefeuille?

Nieuws op basis van uw aandelen

Voortaan leest u via uw persoonlijke nieuwsoverzicht alle recente nieuwsartikels die verschenen zijn over de effecten in uw portefeuille. Zo bent u altijd mee met het laatste nieuws over uw effecten.

U vindt uw persoonlijke nieuwsoverzicht via Mijn Tijd (in het menu bovenaan).

Uw portefeuille nu nog beter op mobiel

Uw portefeuille en alle functies zijn nu ook geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen. Zo kunt u voortaan nog gemakkelijker uw portefeuille raadplegen en beheren.

Sneller en eenvoudiger effecten opvolgen via uw volglijst

Hebt u enkele effecten op het oog die uw interesse dragen maar waarin u nog niet in wil beleggen via uw portefeuille? Vanaf nu volgt u effecten met één simpele klik.

Verbeterde zoekfunctie

De zoekfunctie toont voortaan de meest relevante resultaten eerst.

U kunt apart zoeken op aandelen, fondsen of opties.

Klik op 'Meer' als het effect dat u zoekt niet meteen bovenaan verschijnt.

Stijgers & dalers

Bovenaan de overzichtspagina vindt u nu de aandelen uit uw portefeuille die het meeste gestegen of gedaald zijn.

Cashpositie

U kunt nu ook cash toevoegen aan uw portefeuille, bijvoorbeeld omdat u daarmee rekening wilt houden wanneer er dividenden worden uitgekeerd of wanneer u via uw portefeuille de evolutie van een op voorhand bepaald bedrag wilt volgen. Dat kan heel eenvoudig door op 'Nieuwe transactie' te klikken en te kiezen voor 'Cash'.