Hoe voeg ik de De Tijd podcast-widget toe aan mijn Apple smartphone of tablet?

Lees de instructies hieronder om de podcast-widget van De Tijd toe te voegen aan het beginscherm van uw Iphone of Ipad. De widget biedt u rechtstreeks toegang tot de nieuwste afleveringen van uw favoriete podcast.

Widget toevoegen aan het startscherm:

1. Ontgrendel uw IOS-apparaat en ga naar het startscherm.
  2. Houd een widget of een leeg gedeelte op het startscherm ingedrukt totdat de apps beginnen te bewegen.
  3. Tik linksboven op de grijze "Voeg toe"-knop.
  4. Kies de widget van De Tijd, selecteer een grootte en tik op 'Voeg widget toe'.
  5. Tik op 'Gereed'.

Widget toevoegen aan de Vandaag-weergave:

1. Ontgrendel uw IOS-apparaat en ga naar het startscherm.
  2. Veeg naar rechts om het widgetscherm te openen.
  3. Onderaan het widgetscherm ziet u de knop "Wijzig". Tik hierop.
  4. Blader door de beschikbare widgets en selecteerd de widget van De Tijd
  5. Tik op de groene "+" knop naast de widget om deze toe te voegen.
  6. Pas indien nodig de volgorde van de widgets aan met behulp van de handgrepen aan de rechterkant.
  7. Tik op "Gereed" in de rechterbovenhoek om de wijzigingen op te slaan.
  8. Ga terug naar het startscherm; de podcast widget van De Tijd is nu geïnstalleerd.