Ik ervaar technische problemen wanneer ik de website wil laden. Wat kan ik doen?

a. Trage laadtijd kan meerdere oorzaken hebben:

• Controleer uw internetverbinding
  • Controleer uw beveiligingsinstellingen zoals de internetbeveiliging van uw virusscanner, de firewall, uw eventuele script-of adblocker en andere plugins
  • Scan uw pc regelmatig voor virussen, spy-en adware
  • Wis uw tijdelijke internetbestanden
  • Probeer een andere browser

b. Cookies: Wanneer u voor het eerst onze website bezoekt krijgt u de vraag om cookies te aanvaarden. Heeft u dit verzoek geaccepteerd?

U kan onze Cookie Policy hier terugvinden.

Meer informatie over cookies kan u terugvinden via volgende links:

c. Adblocker: Bepaalde adblockers zijn niet compatibel met onze website. Als u er een gebruikt, schakel hem dan uit en bekijk of het probleem is opgelost.

d. Flashplayer: Om toepassingen als grafieken, FundFinder, web TV of online de krant te gebruiken, heeft uw browser een Adobe Flashplugin nodig. Check hier of u de laatste versie heeft.

Wanneer de problemen aanhouden, verwijder dan de flashplayer volledig door een ‘uninstall’ uit te voeren en installeer daarna de laatste versie.

e. Javascript: Dit moet ingeschakeld zijn in uw browser. Het is ook mogelijk dat u Java dient te updaten. Check hier of u de laatste versie van Java heeft.

Hier kan u terugvinden hoe Java te activeren: