Ik ervaar technische problemen wanneer ik de website wil laden. Wat kan ik doen?

Als u laadproblemen ervaart tijdens het surfen, zijn dit een aantal mogelijke oorzaken:

Cookies

Heeft u onze cookie-melding aanvaard? Zorg er ook voor dat uw browser cookies accepteert.

Javascript

Javascript moet ingeschakeld zijn in uw browser. Check of u de laatste versie hebt.

Adblocker

Bepaalde adblockers zijn incompatibel met onze website. Als u er een gebruikt, schakel hem dan uit en bekijk of het probleem blijft.

Flashplayer

Om toepassingen als grafieken, fund finder, web tv of de online krant te gebruiken, heeft uw browser een Adobe Flashplugin nodig. Check eerst even of u de laatste versie hebt.

Wanneer de problemen aanhouden, verwijder de flashplayer dan eerst volledig door een uninstall, en installeer daarna de laatste versie.

Trage laadtijd

Dit kan meerdere oorzaken hebben:

• Controleer uw internetverbinding
  • Controleer uw beveiligingsinstellingen zoals de internetbeveiliging van uw virusscanner, de firewall, uw eventuele script- of adblocker en andere plugins
  • Scan uw pc regelmatig voor virussen, spy- en adware
  • Wis uw tijdelijke internetbestanden
  • Probeer een andere browser