Welke transacties zijn mogelijk en hoe vind ik gegevens over eerdere transacties terug?

Virtuele transacties die u kunt uitvoeren met uw portefeuille

• Nieuwe effecten kopen op de door u gekozen datum en aan de door u ingevoerde koers
  • Cash storten of afhalen
  • Bijkopen van effecten die u al in uw portefeuille heeft
  • Bestaande effectenposities geheel of gedeeltelijk verkopen
  • Dividenden toevoegen van effecten in uw portefeuille
  • Effecten splitsen wanneer het wanneer het aandeel gesplitst is

Transactiehistoriek

Via de knop ‘Transactiehistoriek’, bovenaan uw portefeuille, raadpleegt u uw eerdere transacties. De transacties worden chronologisch weergegeven.

U kunt de transactiehistoriek ook per effect raadplegen. Klik op de actieknop die naast het betreffende effect staat. Klik daarna op ‘Transactiehistoriek’.

In de transactiehistoriek vindt u een helder overzicht van de transacties die u uitvoerde. U kunt de transactie nog bewerken door op de naam te klikken.