Hoe kan ik meldingen inschakelen of uitschakelen in de app?

U kan meldingen inschakelen onder ‘Berichtgeving’ bij uw instellingen.

• Op tablet vindt u het icoon voor instellingen rechtsboven (het tandwieltje).
  • Op smartphone vindt u het tandwieltje als u naar boven swipet.

U kan de volgende meldingen inschakelen:

• Vandaag in de krant: om 7u ’s ochtends, waarna u de krant kunt downloaden.
  • Mijn portefeuille: om 18u met de dagelijkse stand van uw portefeuille, of wanneer het rendement van uw portefeuille met 2 procent stijgt of daalt.
  • Mijn selectie: wanneer een aandeel uit uw selectie 4 procent stijgt of daalt.
  • Breaking News: telkens er zich zeer belangrijk nieuws voordoet.