Hoe kan ik artikels of video's bewaren?

Het Archief van De Tijd geeft u toegang tot al uw bewaarde artikels, krantenpagina’s, video’s en zoekopdrachten.  U kan er uw persoonlijk archief mee aanleggen. De opgeslagen items worden chronologisch gerangschikt (laatst opgeslagen item bovenaan).

U vindt het archief onder ‘Mijn Diensten’, links onderaan in de navigatiebalk. Daarvoor moet u geregistreerd zijn of een abonnement hebben.

U kan bewaarde items ook beheren in zelf aangemaakte en benoemde dossiermappen.  Uw persoonlijke ‘dossiers’ vindt u op die manier terug onder ‘Mijn mappen’. Om een nieuwe map aan te maken, klikt u gewoon op ‘Maak een nieuwe map aan’.

Artikels

U kan artikels bewaren door in de artikelpagina onder de titel op 'Bewaren' te klikken. U krijgt dan een pop-up met de vraag om het artikel te bewaren. Klik op 'Bewaar'.

Let op: in de app kunt u geen artikels bewaren. Dat kan wel via de mobiele website. U kunt het bewaarde artikel daarna consulteren via de knipselmap in de rubriek ‘Mijn diensten’ onder de functionaliteit ‘Mijn archief’.

Video's

Ga met uw cursor op de video staan. Een aantal controle-knoppen verschijnen. Klik op het icoontje voor ‘opslaan’.

Krantenpagina's in pdf

Klik onder de krantenpagina op 'Voeg deze pagina toe aan Mijn Archief'.

Zoekopdrachten

Bovenaan naast uw zoekresultaten vindt u een knop 'Bewaar zoekopdracht'.