Hoe kan ik een nieuwe portefeuille aanmaken?

Ga naar tijd.be/portefeuille

Op de overzichtspagina van de portefeuille klikt u bovenaan deze knop:

Kies de naam van uw nieuwe portefeuille en voeg eventueel de datum en notities toe.

Als u meerdere portefeuilles herft, kunt u via het vinkje ‘standaardportefeuille’ aangeven of dit uw belangrijkste portefeuille is. Deze verschijnt dan altijd als eerste in het overzicht en de getoonde rendementen en gerelateerde nieuwsartikelen zijn altijd op deze portefeuille gebaseerd.

Noot: Tenminste één van uw portefeuilles moet altijd als standaardportefeuille aangeduid zijn.

Nadat u bevestigd heeft, kunt u aandelen toevoegen. Dat kunt u rechtstreeks in de portefeuille zelf, via deze knop: