Waar vind ik de RSS-feeds?

U vindt ze hier. Lees de feeds in een newsreader of plaats ze op uw website. U kan kiezen voor het volledige nieuwsaanbod of enkel voor de artikels per rubriek.

Hoe lees ik RSS-feeds?

Daarvoor hebt u een newsreader/RSS-lezer nodig. Dat is een programma dat u installeert en waarmee u de RSS-feeds van websites leest. Enkele gratis RSS-lezers zijn FeedReader, SharpReader en Ampheta Desk.

Klik op de gewenste feed. U komt dan op een pagina met de gekozen RSS-feed terecht. Kopieer vervolgens de link uit de adresbalk en voeg deze als nieuwe RSS-feed toe in uw newsreader.