Wat is het verschil tussen verwijderen van een effect en verkopen van een effect uit mijn virtuele portefeuille?

 

Het verwijderen van een effect heeft tot gevolg dat het effect in zijn geheel uit uw portefeuille verwijderd wordt en dat alle eerder uitgevoerde transacties ook verdwijnen.

Bij een verkoop voert u een virtuele verkoopstransactie in waardoor u uw positie in een bepaald effect geheel of gedeeltelijk kunt afbouwen. Op die manier blijft de transactiehistoriek bewaard.

 

In uw portefeuille kunt u een effect individueel verwijderen of verkopen:

  • Klik in uw portefeuilleoverzicht op de actieknop naast het gewenste effect
  • Kies vervolgens voor 'Verwijderen' of 'Verkopen'.

 

OnPaste.20180118-173834.png

 

Vooraleer een effect definitef verwijderd wordt, zal u nog een gevraagd worden om te bevestigen.

 

 Capture__2_.JPG

 

Om een effect te verkopen: voer de gewenste transactiedetails in en klik op bevestigen om de transactie uit te voeren.

 

OnPaste.20180118-173656.png

Opmerkingen