Hoe kan ik een nieuwe volglijst aanmaken?

U vindt uw volglijst via Mijn Tijd.

Wanneer u nog niet over een volglijst beschikt of wanneer u nog geen effecten volgde, dan zal bij het uw eerste gebruik een volglijst worden aangemaakt.

Klik daarna op ‘Volg uw eerste aandeel’.

Klik op de volgende pagina op ‘Volg uw eerste effect’.

Zoek het effect dat u wenst te volgen op, selecteer het en bevestig de toevoeging aan uw volglijst.

U kunt ook meteen uw eerste effect volgen door het  -icoontje aan te klikken dat u overal op website van De Tijd naast effecten kunt terugvinden.

Van zodra u uw eerste effect heeft toegevoegd vindt u de inhoud van uw volglijst voortaan terug via ‘Mijn Tijd’.