Hoe kan ik me registreren via de mobiele website? (een account aanmaken)

U surft naar onze website tijd.be en klikt rechtsonderaan op 'Log in':

Het is mogelijk om een account aan te maken met uw e-mailadres, uw Facebookprofiel of uw LinkedIn profiel.

a. Registratie met uw e-mailadres

Stap 1: Vul uw e-mailadres in en klik op 'Aanmelden of registreren':

Stap 2: Kies een wachtwoord om u te registreren en klik op 'Volgende':

Stap 3: Selecteer de topics die u interesseren

Stap 4: Kies uw nieuwsbrieven: op basis van uw aangeduide interesse(s) bieden wij een selectie van nieuwsbrieven aan.

Stap 5: Activeer uw account: u ontvangt een e-mail om uw gegevens te controleren. Bevestig uw registratie via de link of de activatiecode. De link en code blijven 24u geldig.

b. Registratie met Facebook of LinkedIn

Klik op het Facebook of LinkedIn icoon. Vervolgens zal er gevraagd worden om u in te loggen bij uw social media account. Daarna geeft u toestemming om uw account te koppelen.