Vernieuwde Markten Live

De Marktenomgeving van De Tijd werd vernieuwd in de app. We lichten de nieuwigheden graag voor u uit.

Hebt u de nieuwste versie van de app (versie 4.19.2) nog niet?

Via onderstaande knoppen kunt u de app gratis downloaden op uw smartphone of tablet.

Op de meeste mobiele toestellen wordt een nieuwe versie van de app automatisch geïnstalleerd. Is dat bij u nog niet het geval, dan kunt u hem via onderstaande links vernieuwen zodat u de meest recente versie hebt.

Wat is er veranderd in de app?

De sectie Markten werd in een nieuw jasje gestoken. Dit zijn de belangrijkste veranderingen:

Meer Marktennieuws
Voortaan vindt u niet alleen de dagelijkse Markten Blog terug onder ‘Markten’ maar ook alle Markten gerelateerd nieuws. Zo bent u meteen mee met wat er leeft op de beurzen.

Koersenbord
Consulteer de aandelenkoersen in real time. Handig en betrouwbaar.

Vlottere navigatie
Dankzij onze nieuwe navigatiestructuur swipet u vlot tussen uw marktenoverzicht, artikels, en beursdata.

Nieuw menu
In het vernieuwde menu kunt u makkelijk uw instellingen beheren, en snel naar de verschillende Markten-secties en Markten-tools navigeren.

Verdere ontwikkelingen

We blijven voortdurend vernieuwen en voortbouwen om onze app gebruiksvriendelijk te maken. Vergeet niet om de app regelmatig te updaten, zo krijgt u automatisch alle nieuwigheden te zien.

Hebt u zelf nog suggesties om de app te verbeteren? Laat het ons weten via tijd.be/feedback of in de app via Instellingen -> Over deze app -> Een suggestie doorsturen.’

De Tijd website

Op de website werd de Markten-overzichtspagina verbeterd.

Bekijk hier de vernieuwde pagina.

Wat is er veranderd?

Nieuws en beursdata
De vernieuwde Markten-sectie biedt u een uitgebalanceerde mix van beursnieuws en beursdata. Uw vertrouwde beursdata vindt u voortaan terug via de blokjes bovenaan de pagina. Klik op de index van uw keuze en bekijk de aandelen in detail. Zo hebt u een duidelijk overzicht op de markten.

Gepersonaliseerd overzicht
Hebt u een virtuele portefeuille bij De Tijd of effecten in uw volglijst staan? Dan vindt u die voortaan bovenaan rechts op uw scherm terug. Zo hoeft u niet zelf naar effecten te zoeken. Daarnaast krijgt u ook een overzicht van alle recente artikels over de effecten in uw portefeuille en volglijst.

Nog geen portefeuille of volglijst bij De Tijd? U kent deze makkelijk aanmaken via Mijn Tijd.

Markten-tools
We bundelden alle Markten-tools in een overzichtelijke lijst. Klik op de tool en ga aan de slag.

Extra Marktencontent
Naast het meest recente nieuws over de beurzen vindt u op de vernieuwde Markten-pagina ook heel wat extra rubrieken zoals ‘De favoriete aandelen van experts’ of ‘Bull, Bear & Bas’.

Agenda met financiële berichten
Aankondigingen van Belgische bedrijven en organisaties, zoals bijeenroepingen voor Algemene Vergaderingen vindt u voortaan in een handig overzicht.

Een frisser design en een vlottere gebruikservaring

Het vernieuwde design van de homepage wordt doorgetrokken naar de Markten-pagina’s. Daardoor ziet het geheel er overzichtelijker en frisser uit, en is het eenvoudiger in gebruik.