Wat als ik een fout gsm-nummer heb ingegeven?

Staat het registratiescherm op tijd.be nog open? Klik dan linksboven op ‘Terug’, daarna komt u op het scherm terecht waarop u uw gsm-nummer hebt ingegeven en kunt u het wijzigen. Hebt u het registratiescherm op tijd.be al gesloten? Neem dan contact op met de Lezersservice op 0800 55 1 50, zij kunnen u verder helpen.

Heeft u nog verdere vragen, contacteer onze lezersservice via het contactformulier.

Opmerkingen