Wat moet ik doen als ik een foutmelding krijg bij het ingeven van mijn verificatiecode?

Staat het registratiescherm op tijd.be nog open? Klik dan onderaan op ‘Code opnieuw sturen’.

Hebt u het registratiescherm op tijd.be al gesloten? Neem dan contact op met de Lezersservice op 0800 55 1 50, zij kunnen u verder helpen.

Heeft u nog verdere vragen, contacteer onze lezersservice via het contactformulier.

Opmerkingen